Stand-up za izbjeglička kućanstva (+Online)

Studio Smijeha i udruga Are You Syrious? obećavaju smijalicu zbog koje ćete spavati bolje, i to ne samo zato što ćete osjećati blaženi umor od rada trbušnih mišića, nego i zato što ćete dolaskom na ovaj događaj učiniti dobro djelo – zarada od prodaje ulaznica donirat će se u kampanju za podršku 55 izbjegličkih kućanstava u Hrvatskoj u riziku od beskućništva.

📣📣📣

ULAZNICE ZA SUDJELOVANJE UŽIVO ➡ rezervacije na areyousyrious@gmail.com do 16.6.2020. (do 19 sati) + NA ULAZU

ULAZNICE ZA STREAMING ➡ Entrio (https://www.entrio.hr/event/stand-up-za-izbjeglicka-kucanstva-7952)

CIJENA ULAZNICE:
➡ 50 kn (do kraja dana 15.6.)
➡ 60 kn (na dan događaja)

📣📣📣

🆘 U riziku od beskućništva 🆘

Ovaj stand-up posvećen je 55 izbjegličkih kućanstava u Hrvatskoj, čiji članovi nakon dugotrajnog i teškog putovanja iz bliskoistočnih zemalja posljednjih godina iznova grade svoj život u Hrvatskoj. U pitanju je 66 djece i 79 odraslih koji uče hrvatski jezik, pohađaju odgojno-obrazovne ustanove, rade i nastoje se integrirati u hrvatsko društvo. Ovi ljudi našli su se među prvima na listi za otkaze u tijeku korona-krize i potresa u Zagrebu, a mnogi od njih istovremeno su izgubili ili će uskoro izgubiti pravo na subvencionirani smještaj. Zbog toga su u riziku da postanu beskućnici i izgube stabilnost koju su teško stvorili u Hrvatskoj. Ne dopustimo da im se to dogodi!

Udruga Are You Syrious?, u suradnji sa Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost i kreativnom agencijom Bruketa&Zinic&Grey provodi kampanju (https://areyousyrious.eu/) za prikupljanje 165.000 kn, kako bi se ljudima koji žive u ovim kućanstvima osigurala hitna, privremena pomoć u vidu financiranja stanarine ili osnovnih prehrambenih i higijenskih potrepština za 1 mjesec. Istovremeno, članovi udruge Are You Syrious?, koji im pomažu snaći se u hrvatskom društvu od samog dolaska u Hrvatsku, pružaju im pomoć u pronalasku novog posla, kako bi što prije ponovno bili samostalni.

❤️ Studio smijeha solidarno uz izbjeglička kućanstva ❤️

Unatoč tome što su se mnogi članovi Studia smijeha našli u teškoj životnoj situaciji zbog korona-krize i potresa u Zagrebu, solidarno su stali uz sugrađane iz izbjegličkih kućanstava – zarada od ulaznica koje kupite donirat će se u kampanju.

❗ Zbog preporuka Stožera civilne zaštite i osiguravanja fizičke distance maksimalni broj osoba koje mogu prisustvovati događaju uživo je ograničen na 300 osoba.

Više informacija pronađite ovdje.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.