Ne, nije normalno da si ti kao faca!

Piše: Žana Alpeza

Ne, nije normalno da svoju negativu i komplekse istreseš na pacijenta, baš si faca što djedicu i baku su staračko domu maltretiraš, jer ti se sinoć muž naljutio

Ne, nije normalno da se kurčiš i da si faca jer ništa nisi stekao sa svojih 10 prstiju, pa sada si ti kao faca ovamo kada negdje dođeš.

Ne, nije normalno da slabijeg ili siromašnijeg od sebe maltretiraš, ili što si to faca pa ćeš svoj nagon agresije istresti na tom jadniku na ulici.

Ne, nije normalno da samo razmišljaš i pričaš o novcu, ma tko si ti, pa vidiš da ti obitelj pati, od tebe ni trunke emocija, i pažnje, pa si ti kao faca.

Ne, nije normalno da kriviš i galamiš na profesore i učitelje jer je tvoj „omiljeni klinac“ napravio neko sranje pa ćeš ti kao faca to sve prekriti.

Ne, nije normalno da si sjeo u tu fotelju političku, jer si uvukao se kao pacov u rupu lizajući big brotheru zadnjicu.

Ne, nije normalno da vam djeca i vi sa njima gledate reality-e, i uz sve psovke, skidanja, vrijeđanja, djeca kao spužve upijaju, da ti si faca si koji primjer daješ djeci kao jednu od normi moralnih vrijednosti još kažeš e ovako se pare zarađuju.

Ne, nije normalno da svake minute zurite u mobilni i gledate post koji ste stavili ima li još koji više lajk, kao faca ćeš biti sa što više lajkova.

Ne, nije normalno ako imaš dom, da šalješ roditelje u starački dom, ili ih zaboravljaš kući posjećivati, ne shvaćaš sada da češ jednog dana ostarjeti pa vidi kako je kada te odbace kao krpu.

Ne, nije normalno da na ljubavi kalkuliraš, koliko si dao/la njemu, i obrnuto, nisi faca ako prvi nazoveš.

Ne, nije normalno da ti se netko preko želuca gadi, ideš njemu/njoj, zbog je..ne financijske situacije,

Ne, nije normalno da si faca ako udariš ženu, dijete, siromašnog, nema opravdanja.

Ne, nije normalno da prođeš fakultet bez ijedne večeri zagrijane stolice da nešto naučiš i to preneseš drugima, nisi faca to je jadno.

Ne, nije normalno da budeš ljiga da bi bolje prošao. Tuga je to. Jad. Čemer. Ti si bezdan, a ne faca.

Ne, nije normalno da se plašiš panično smrti, ako već živiš kao hodajući mrtvac, udahni život, iziđi živi ga.

Ne, nije normalno da misliš da si luđak ako sve pošalješ u pi..du materinu i odeš u šumu da zavijaš sa vukovima.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.