Predavanje: Sačuvajmo planetu viljuškom i nožem!

// Predavanje holandske senatorke Christine Teunissen //

Da li želite da čujete više o najefektivnijem načinu borbe protiv klimatske krize i o potpuno novom, saosećajnom načinu političkog angažovanja? Pozivamo vas na jedinstveno predavanje Christine Teunissen, najmlađe senatorke u istoriji Holandije. Predavanje će se održati u Beogradu, u subotu, 7. decembra u večernjim časovima. Nakon predavanja, posetioci će imati priliku za postavljanje pitanja i neformalne razgovore uz jedno besplatno piće. Ne propustite ovu priliku!

Godine 2006. holandska Party for the Animals bila je prva politička stranka za životinje u svetu, koja je osvojila mesta u državnom Parlamentu. Do sada, ova stranka ima 80 izabranih predstavnika na različitim nivoima vlasti. Party for the Animals ne stavlja na prvo mesto kratkoročne interese ljudi, već se fokusira na čitavu planetu i sve koji na njoj žive.

Christine Teunissen bila je od samog početka uticajna ličnost na holandskoj političkoj sceni, stvarajući čvrstu osnovu za “green revolution”. Pored toga što je senatorka, ona je takođe bila članica holandskog državnog Parlamenta i predsedavajuća Gradskog veća Stranke za životinje u Hagu.

Christine Teunssen održaće predavanje o potpuno drugačijoj, saosećajnoj politici i potrebi za korenitom promenom navika i ekonomskog sistema kako bismo sačuvali Planetu i sve njene stanovnike. Takođe, govoriće i o neraskidivoj vezi između klimatskih promena, ekološke krize i naših navika u ishani.

Međunarodni pokret

Od kada je Stranka za životinje osnovana, nastao je rastući pokret koji politički predstavlja vangranične interese životinja, prirode, i životne sredine širom sveta. Danas postoji 20 sličnih političkih partija i ovaj broj nastavlja da raste. Više informacija možete pronaći na https://www.partyfortheanimals.com/hr/?lang=hr

✅ Ulaz: besplatan

⏰ Početak predavanja: 20:00

📧 Kako biste osigurali svoje mesto, molimo da nam se javite na e-mail i.kostic@animalpoliticsfoundation.nl ili nam pošaljete poruku putem Facebook Messenger-a.

☕ Nakon predavanja biće vremena za pitanja iz publike i neformalne razgovore. Organizator se takođe pobrinuo za osveženje uz piće i zakusku.

Predavanje će biti na engleskom jeziku, ali moći ćete da pratite i simultani prevod na svom jeziku.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.