Želiš plaćeni internship u TechSoup Balkans?

Mi smo mali tim velike svjetske mreže organizacija TechSoup. Tehnološkim rješenjima pomažemo neprofitnim organizacijama da rade svoj posao što lakše i bolje. Nudimo ti priliku da unaprijediš svoje poslovne vještine i čekamo tvoju prijavu!

PRIJAVI SE do 01.03.2020!

Važne informacije

Ko se može prijaviti?

Možeš se prijaviti ako imaš 18-25 godina, odlično govoriš engleski, voliš pisati i vodiš se motom „Ako nije bilo na društvenim mrežama, kao da se nije ni desilo”. Važno je da možeš tri mjeseca boraviti i raditi u Sarajevu i da voliš promociju ideja na društvenim medijima. Ukoliko nisi iz Sarajeva, obezbijedit ćemo ti stan koji se nalazi samo 100 m od naše kancelarije, a koji ćeš možda dijeliti sa drugim internima. Prethodno iskustvo je poželjno, ali nije neophodno. Mi želimo da učiš sa nama.

Na kakvim ću zadacima raditi?

Rad u TechSoup timu je dinamičan i raznolik. Tvoji zadaci će biti da pišeš o našim aktivnostima na društvenim medijima. Nekad ćeš imati administrativnog posla, a nekad ćeš nam pomagati da organizujemo webinare ili meet up-e. Ako budeš želio ili željela, možemo ti pokazati i kako da prodaješ usluge klijentima.

Da li je internship plaćen i koliko traje?

Da, internship je plaćen 300 KM mjesečno i traje 3 mjeseca. Želimo da znaš da volimo graditi dugoročne odnose. Ako uspijemo zajedničkim trudom i zalaganjem postići dogovorene rezultate, postoji mogućnost i dugoročnog angažmana.

Koje je radno vrijeme?

Očekujemo da radiš 6 sati dnevno, a tvoji mentori uvijek imaju razumijevanja za tvoje privatne obaveze (odlazak do fakulteta i sl.). Sa timom iz kancelarije dogovaraš planiranje i izvršavanje obaveza i uvijek ćeš znati koje su tvoji zadaci na vrijeme.

Više informacija: https://techsoupbalkans.launchaco.com/

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.