Pogurajte sutrašnje uzore!

Zamislite ovu situaciju….

Godina 2023.,  odmaraš nakon dugog poslovnog dana, imaš tek toliko vremena da pogledaš šta se to dešava u poslovnom svijetu. Upališ TV i tamo čuješ o mladom biznisu, kojeg vrlo dobro poznaješ.

Poznanstvo seže još od prije koju godinu kada si donijela odluku da mentorišeš tek osnovani biznis i pomogneš im da uspiju.

Nije ti bio bitan samo novac koji si zaradila prenošenjem svog znanja i iskustva – BITNO TI JE BILO DA USPIJU!

A sada si ponosna, zar ne?

Mnogo je primjera gdje su slavne i uspješne ličnosti uspjele upravo zbog jedne osobe koja im je pomogla u nečemu!

“Prije pedeset godina, učiteljica u ruralnom dijelu Mississippija je primijetila nešto posebno u maloj djevojčici u svome razredu. Znala je da djevojčica može postići sjajne stvari, ali nešto ju je kočilo.

Zato ju je pitala da čita naglas pred razredom, kako bi se oslobodila i opustila. Provodila je vrijeme poslije škole s djevojčicom, dopustila joj da bira knjige i pomaže u ocjenjivanju učeničkih radova. Njezin utjecaj je pomogao djevojčici da se izdigne iz neimaštine. Danas je ta djevojčica jedna od najutjecajnijih žena na svijetu” – Oprah Winfrey.

Ako i ti imaš vještine, znanje i stručnost koji želiš da podijeliš s mladim ljudima onda obavezno detaljno pročitaj šta tražimo, popuni prijavu,  te kako bi demonstrirala svoju ekspertizu te sposobnost prenošenja znanja na druge trebaš napisati blog u LONCU na jednu od ovih tema:

  • Marketing,
  • Tržište,
  • Finansije,
  • Tehnološki proces,
  • Upravljanje ljudskim resursima,
  • Razvoj proizvoda/usluge

Više informacija i prijava: https://www.lonac.pro/pogurajte-sutrasnje-uzore-1

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.