Najava Pop Art Festivala

Četvrto izdanje Pop Art Festivala – PAF 2020, ove godine će se održati u periodu od 06. do 20. juna na više lokacija u Sarajevu, okupiti poznate bosanskohercegovačke umjetnike i, kao i svake godine, predstaviti jedinstven umjetnički program.

Ovogodišnje izdanje PAF-a otvoriće performans „Teatar u kvartu“ koji će se održati ispred Centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo u subotu, 06. juna od 18:00 sati.

Standardni dio programa čine i izuzetno zanimljivi paneli na kojima će se na kojima ćemo u Kino Meeting Point diskutovati na teme Design, Game Development i YouTube, a od danas počinju i prijave za radionice: stripa, književnosti, slikarstva, glume i režije, medijima, Drone Videography, dizajna i muzike.

Vidimo se na Pop Art Festivalu!

Pop Art Festival 2020 održava se uz podršku granta Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država, a prijatelji Festivala su BHRTAntena Sarajevo, Opština Novo Sarajevo, Centar za djecu i omladinu Novo SarajevoKino Meeting PointOtvorena scena ObalaJazzbina SarajevoIdeas Business LabALAJ i Print Mania.

Vaš UG Pogon.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.