Homework HUB obilježio Dan nezavisnosti BiH studijskim putovanjem

Homework HUB obilježio Dan nezavisnosti BiH sa svojim članovima i članicama mini studijskim putovanjem u južne krajeve naše domovine.

Homework HUB članovi su obišli Stolac, simbol bh. dugotrajnosti, obišli nekropolu stećaka kod Radimlje. Također, posjetili su Muzej Maka Dizdara, Makovu hižu gdje su ih domaćini dočekali i održali kratko predavanje o Maku, Makovom životu, njegovoj borbi za BiH i za bosanski jezik. Na samom kraju, uživali su u suncu obasjanim mostarskim dućanima.

Ovo studijsko putovanje podržali su Fine Food i Klas koji su se pobrinuli za hranu, a za kriiila i osvjeđenje od proljetnog hercegovačkog sunca pobrinuo se Red Bull.

Možda te i ovo zanima?Članovi Hub Homeworka u velikom broju donirali krv

Iz Homework HUB naglašavaju da su podeuzeli sve epidemiološke mjere u skladu sa smjernicama Kriznog štaba, putovala su ukupno 23 HUB člana/ice, sa dezinfekcijom ruku prilikom ulaska u autobus i maskama, koje su se sve vrijeme nosili tokom vožnje.

– Sad smo više nego spremni za semestar i nova učenja! Jedva čekamo da se naša HUB porodica proširi, poručuju iz Homework HUB.

studomat.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.