Goran jest jednako dobro.

Posljednje 3 minute za #DOBRO u ovom serijalu posvećujemo Goranu Bubalu, aktivisti, dobročinitelju, borcu za mir, borcu za zajednicu, borcu za dobro koji nas je prerano napustio. 

Goranovo veliko naslijeđe zasigurno ne može stati u 3 minute, jer kako kaže Goranova prijateljica i saradnica Zilka Spahic Siljak (TPO Foundation), Goran nikada nije rekao da ne može, da ne postoji način i nikada se nije žalio.

O Goranovoj otvorenosti, bezgraničnom davanju i spremnosti da podrži sve inicijative, bez obzira od koga su dolazile, u videu govori i Snežana Ivandić-Mirković iz Mreža za izgradnju mira / Network for Building Peace.

Mi se cijelim srcem slažemo sa Aleksandarom Žoljom iz Helsinški parlament građana Banja Luka koji kaže da nas je Goran svojim naslijeđem zadužio da nastavimo njegovim putem, jer “Goran jest jednako dobro”.

◼️ Nagrada Dobro za individualnu filantropiju u kategoriji filantrop preko 35 godina starosti koju je nezavisna komisija nagrade dodijelila Goranu postuhmno, je mali orden, ali i putokaz za sve nas koji smo ostali poslije Gorana. 

#DobroJeBitiDobar#UvijekDobroVrijemeZaDobro | Fondacija Mozaik

Vide pogledajte na narednom linku

https://www.facebook.com/lonac.pro.zajednica/posts/964170657663701

Hvala Fondaciji Mozaik u ime Goranove porodice i cijelog tima Mreže za izgradnju mira

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.