Anketa o upotrebi tehnoloških rješenja u radu neprofitnih organizacija

Pripremili smo anketu o upotrebi tehnoloških rješenja u radu neprofitnih organizacija i nezavisnih medija. Svrha ovog istraživanja je da saznamo kakvo je trenutno stanje, kao i koje su potrebe neprofitnih organizacija i nezavisnih medija da bi uz korišćenje tehnoloških rješenja unaprijedile svoj rad. 

Ukoliko se sjećaš učešća u sličnom istraživanju, to je zato što je ovo drugi talas istraživanja koje je rađeno prije dvije godine, kada smo na osnovu prikupljenih podataka stekli uvid u tehnološke potrebe neprofitnih organizacija širom regije. Sada želimo vidjeti u kojoj mjeri se situacija promijenila i kako možemo pomoći neprofitnim organizacijama i nezavisnim medijima da odgovore na trenutne potrebe. 

Rezultati ankete će nam pomoći da bolje razumijemo prepreke s kojima se susrećete u korištenju tehnoloških rješenja i da ih na najbolji način predstavimo donatorima koji bi mogli pomoći u prevladavanju nekih od izazova. Zato su nam svi odgovori izuzetno važni i jako nam je važno da u pitanjima dogovoriš na što više opcija. 

Vrijeme potrebno za popunjavanje ovog upitnika je manje od 20 minuta. Molimo te da popuniš upitnik najkasnije do 30. aprila. 

Samo će istraživački tim Catalyst Balkans imati pristup rezultatima ankete. Rezultati će biti predstavljeni anonimno i zbirno. Ukoliko želiš da te obavijestimo o rezultatima, ostavi nam email adresu koja će služiti isključivo u cilju uspostavljanja bližeg kontakta sa tvojom organizacijom. 

Hvala što nam pomažeš da saznamo više o tehnološkim potrebama tvoje organizacije! 

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.