IELTS Preparation Course

Želite studirati u inostranstvu? Spremate se za polaganje međunarodnog ispita iz engleskog jezika? Imamo posebnu ponudu za vas!

IELTS (The International English Language Testing System) utvrđuje nivo poznavanje engleskog jezika. Ispit je namijenjen onima koji žele studirati ili raditi u sredini u kojoj je jezik sporazumijevanja engleski. Svi kandidati polažu isti ispit, i dobijaju ocjene od 1 (non-user) do 9 (expert).

IELTS je dostupan u dvije verzije: Academic i General Training. IELTS Academic je namijenjen onima koji se prijavljuju za dalje školovanje i profesionalni angažman. Na ovom kursu pripremaćemo se za IELTS Academic Exam. Upoznaćemo vas sa formatom ispita, kao i tehnikama za postizanje što boljih rezultata. Kurs se sastoji od:

– Probni ispit (mock exam)
Probni ispit će se održati na potpuno isti način kao što će se održati i pravi ispit. Nakon što nastavnik ocijeni vaše probne ispite, svakom kandidatu će dati povratnu informaciju o rezultatu i savjete za poboljšanje rezultata.

Probni ispit će se održati u subotu, 17.3. u terminu od 10:00 do 13:00 sati

– Pripremna nastava
Tokom četiri dana upoznaćete se sa tehnikama i strategijama za postizanje što boljeg rezultata na ispitu. Saznaćete u kojim segmentima ispita ste uspješni a u kojim slabi, vježbaćete razne vrste ispitnih zadataka i dobiti savjete kako da popravite svoj rezultat, naučićete strategije za zadatke slušanja i čitanja, popravićete svoje pismeno i usmeno izražavanje.

Pripremna nastava će se održati od ponedjeljka, 19.3. do četvrtka, 22.3. Svaki dan će se održati tri sata nastave.

Termin: 17:45 -21:00 (pauza od 19:15 do 19:30)

Mjesto: Syllabus škola, Safvet-bega Bašagića 6

Cijena: 180 KM

Više informacija: https://www.facebook.com/events/334463397049130/

Ostavite komentar

unesite broj *