CAE preparation course

Želite studirati u inostranstvu? Spremate se za polaganje međunarodnog ispita iz engleskog jezika? Imamo posebnu ponudu za vas!

Ako uskoro polažete Cambridge CAE ispit, ovaj kratki intenzivni kurs će vas pripremiti da na ispitu pokažete vaše znanje.
Cambridge CAE ispit testira da li je vaše poznavanje engleskog jezika na C1 nivou. Da biste uspješno položili ovaj ispit u svim segmentima, pored znanja, neophodno je da znate šta se od vas na ispitu očekuje. Na ovom kursu upoznaćemo vas sa formatom ispita, kao i tehnikama za postizanje što boljih rezultata. Kurs se sastoji od:

– Probni ispit (mock exam)
Probni ispit će se održati na potpuno isti način kao što će se održati i pravi ispit. Nakon što nastavnik ocijeni vaše probne ispite, svakom kandidatu će dati povratnu informaciju o rezultatu i savjete za poboljšanje rezultata.

Probni ispit će se održati u subotu, 17.2. u terminu od 10:00 do 14:00 sati

– Pripremna nastava
Tokom četiri dana upoznaćete se sa tehnikama i strategijama za postizanje što boljeg rezultata na ispitu. Saznaćete u kojim segmentima ispita ste uspješni a u kojim slabi, vježbaćete razne vrste ispitnih zadataka i dobiti savjete kako da popravite svoj rezultat, naučićete strategije za zadatke slušanja i čitanja, popravićete svoje pismeno i usmeno izražavanje.

Pripremna nastava će se održati od ponedjeljka, 19.2. do četvrtka, 22.2. Svaki dan će se održati tri sata nastave.
Termin: 17:45 -21:00 (pauza od 19:15 do 19:30)
Mjesto: Syllabus škola, Safvet-bega Bašagića 6

Cijena: 180 KM

Više informacija: https://www.facebook.com/events/361009781041538/

Ostavite komentar

unesite broj *