Predstavite firmu na event-u Mali svijet poslova 2017

“Mali svijet poslova”

Koliko puta ste od vlastite djece ili drugih mališana u povjerenju slušali što žele raditi kad postanu veliki? Koliko ste se puta i sami suočili s pitanjem kako djeci opisati šta to odrasli rade kad odu na posao? Projekt “Mali svijet poslova” svojim zanimljivim programom i interaktivnim pristupom pomaže djeci odgovoriti upravo na takva pitanja!

BoljiPosao.com ove godine planira III po redu event “Mali svijet poslova” u mjesecu Septembru.

Pridružite nam se na zabavnom i edukativnom eventu namijenjenom djeci i roditeljima – povedite djecu da se zabave i saznaju što žele postati kad narastu!
Događanje je namijenjeno djeci od četiri do deset godina i njihovim roditeljima.
“Mali svijet poslova” je jednodnevni event koji će se održati u SCC-u u septembru, a namijenjen je djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi. Cilj mu je kroz zabavni interaktivni program (prilagođen dječjoj dobi) upoznati djecu sa šarenim svijetom poslova i zanimanja kojima bi se u budućnosti mogli baviti. Radi se o kombinaciji sajma, radionice i igraonice tokom kojeg će se djeci predstaviti zanimanja i poslovi. Event povezuje učenje, igru i zabavu kako bi djeca na zaigran i zanimljiv način dobila uvid u svijet odraslih i već u najranijoj dobi. Ovim se projektom senzibilizira javnost za važnost pravovremene informiranosti o “svijetu poslova”, jer je pravovremena informiranost – već u najranijoj dobi – osnovi preduslov za pravilni izbor i školovanja i budućeg zanimanja. U središtu projekta je predstavljanje različitih, zanimljivih i pomno odabranih zanimanja, a također će se za sve prisutne osigurati zabavni i muzički program te mnoštvo popratnog sadržaja.

Unutar prostora biti će postavljeni mali štandovi sa pripadajućom scenografijom gdje će biti predstavljena nova, moderna i atraktivna zanimanja djeci. Djeca će direktno od osoba koje predstavljaju zanimanja moći saznati kako izgleda njihov radni dan, koje zadatke obavljaju, čim se tačno bave i zašto je to zanimanje dobro i posebno. Poseban naglasak stavlja se na interakciju jer će djeca moći na licu mjesta postavljati pitanja i saznati sve što ih zanima.,Djeca će moći komunicirati sa svim predstavnicima zanimanja, poslušati njihova izlaganja, crtati, pisati i igrati se na prostoru predviđenom za samo događanje. Uz edukativni program, organiziran je i zabavni program uz nagradne igre i popratni program.
Na slijedećim linkovima možete vidjeti kako smo se zabavljali na predhodna dva eventa:
MSP 2015
http://www.boljiposao.com/clanci/vijesti/bosna-i-hercegovina/u-sarajevu-odrzan-prvi-mali-svijet-poslova/9085/

MSP 2016
http://www.boljiposao.com/clanci/vijesti/bosna-i-hercegovina/mali-svijet-poslova-po-drugi-put-odrzan-u-sarajevu/12577/

Povodom toga, za izlagače smo pripremili štandove. Više informacija o načinu sudjelovanja i ponudi možete dobiti upitom na e-mail:
[email protected]
ili na broj telefona
033/941-395

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


unesite broj *