Oglas za posao: Prevodilac / Media Monitor

Poslodavac: Kliping BH d.o.o.
Kategorija: Administracija i slične uslugeNauka i obrazovanje
Mjesto rada: Sarajevo
Rok prijave: 26.04.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: Agencija Kliping BH je moderna, regionalna kompanija koja već dugi niz godina u Bosni i Hercegovini zauzima lidersku poziciju na polju praćenja medija, izrade medijskih analiza i stručne podrške za sve koji se bave medijima na bilo koji način. Kroz naš rad, pratimo najviše profesionalne standarde kvaliteta te smo članica najveće media intelligence grupacije u Centralnoj i Južnoj Evropi – Newton Media SEE. Naš tim čine profesionalci koji svakodnevno teže ka izvrsnosti u svom radu kao i kontinuiranom profesionalnom usavršavanju.

Na osnovu ukazane potrebe, agencija Kliping BH raspisuje oglas za poziciju:

Prevodilac/ Media Monitor

Opis posla:
• Prevođenje štampanih, elektronskih i internet medijskih objava s bosanskog na engleski i obratno na dnevnoj osnovi za klijente Agencije – međunarodne organizacije koje rade u BiH, strana predstavništva, ambasade itd. (Media Monitoring on Political and Economic Issues)
• Prevođenje raznih tekstova po narudžbi klijenata
Nudimo ugodnost rada iz Vašeg doma, mogućnost napredovanja i sticanje iskustva u Grupaciji koja svoje poslovnice ima u 12 zemalja Centralne i Južne Evrope.

Vrsta posla: stalni radni odnos
Regija: Kanton Sarajevo regija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije: Poželjno prethodno iskustvo na poslovima prevođenja, media monitoringa, rad sa stranim klijentima / organizacijama te generalno poznavanje političko-ekonomskih prilika u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko ste odgovorni, pouzdani i želite biti dio našeg tima, pozivamo Vas da pošaljete svoj CV i motivaciono pismo najkasnije do 30.03.2018. na email:

sean.corovic@kliping.ba

Za detaljnje informacije posjetite našu web stranicu na

www.kliping.ba

Minimalna stručna sprema: Srednja škola
Strani jezik: engleski

Kontakt podaci

Naziv preduzeća: Kliping BH d.o.o.
Internet adresa: www.kliping.ba

Preuzeto sa: http://www.boljiposao.com/oglasi/prevodilac-media-monitor/51749/

Ostavite komentar

unesite broj *