Najveća regionalna Leadership i Talent konferencija 9. novembra u Sarajevu

Najveća regionalna konferencija o vođenju i razvoju zaposlenika, Leadership i Talent Conference DRIVE 2017, u organizaciji kompanije Kolektiv d.o.o. (Posao.ba), održat će se 9. novembra u prostorijama Kongresnog centra hotela Terme u Sarajevu.

Konferencija je namijenjena svima čiji posao uključuje vođenje i razvoj zaposlenika u privatnom i javnom sektoru: direktorima, menadžerima, vlasnicima kompanija, HR profesionalcima, tim liderima, voditeljima odjela.

Kroz brojna predavanja i interaktivne radionice učesnici će imati priliku da saznaju koji su najnoviji internacionalni i regionalni trendovi i prakse u leadershipu i talent managementu te upravljanju ljudskim potencijalima općenito, kako bi ta saznanja primijenili u svom svakodnevnom radu. I ove godine će učesnici imati priliku čuti svjetski priznate eksperte u području Leadershipa i Talent Managementa, a neki od predavača su: Jesus Vega, bivši “Managing Director” u Zari-Inditex, najvećoj i najbrže rastućoj svjetskoj tekstilnoj maloprodajnoj grupaciji. Trenutno, gospodin Vega je najdinamičniji i internacionalno najtraženiji španski govornik, koji je do sada držao govore u preko 20 različitih država, na 4 različita kontinenta. Jedan od govornika je i Andre de Wit, bivši direktor više kompanija od kjih su neke IKEA Iberica, Metro Cash & Carry u Hrvatskoj. De Wit je osnivač Leadership Akademije u Amsterdamu. koja je specijalizovana za usklađivanja leadershipa sa strateškim planom kompanije. Učesnici će također imati priliku upoznati brojne domaće i regionalne stručnjake.

Sponzori ovogodišnje konferencije su: ASA Osiguranje, Marbo i App Impact.

Generalni medijski pokrovitelji: Klix, Antena Sarajevo i Radio MIX

Business medijski pokrovitelj: Akta

Cjelokupni program i dodatne informacije potražite na zvaničnom portalu Konferencije www.drive.ba.

Izvor: https://www.akta.ba/najave/najveca-regionalna-leadership-i-talent-konferencija-9-novembra-u-sarajevu/82582

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


unesite broj *